Βιολογικό κους κους από αλεύρι σκληρού σίτου και σιμιγδάλι.Το μεράκι και η αγάπη για την παράδοση της οικογενειακής επιχείρησης «Το Πλαστήρι» είναι τα βασικά συστατικά των προϊόντων της. Οι αγνές πρώτες ύλες που προμηθεύονται από ντόπιους παραγωγούς δίνουν υπεραξία στα ζυμαρικά τους και τα καθιστούν ιδιαίτερα εύγευστα και μοναδικά. Εδώ και 18 χρόνια φτιάχνουν χειροποίητα ζυμαρικά υψηλής ποιότητας που ξυπνούν μνήμες από τα φαγητά της γιαγιάς και αναβιώνουν ξεχασμένες γεύσεις..
Αλεύρι σκληρού ΣΙΤΟΥ*, ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ*,νερό.