Βιοπαντοπωλείο | Βοτανοπωλείο | Βιολογικά προιόντα bioshop Σέρρες | e-shop | Θεσσαλονίκη
Βιοπαντοπωλείο | Βοτανοπωλείο | Βιολογικά προιόντα bioshop Σέρρες | e-shop | Θεσσαλονίκη
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Καλάθι ΑγορώνΤο καλάθι σας είναι άδειο.

Καλάθι αγοράς

Εκτύπωση

Βάμμα Τριβόλι (Tribulus terrestris) 50ml


10,50 €
Συνολική έκπτωση:
Περιγραφή

Αυξάνει τη λίμπιντο στους άνδρες.    

Το Τριβόλι (Tribulus terrestris)    

είναι ένα αναζωογονητικό βότανο της Αγιουβέρδικης ιατρικής.


Το τριβόλι βελτιστοποιεί τη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος και του προστάτη, αποτελεί τονωτικό για τα αναπαραγωγικά όργανα και βελτιώνει την κυκλοφορία αίματος σε αυτήν την περιοχή.
θεωρείται ως μία από τις βασικές θεραπείες για οποιεσδήποτε και όλες τις ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος. Ένα από τα καλύτερα βότανα για τη δυσουρία και τις ασθένειες του Προστάτη.


Αυξάνει τη λίμπιντο στους άνδρες.
Διεγείρει τη σεξουαλική επιθυμία σωματικά και πνευματικά, με αποτέλεσμα την αυτοπεποίθηση! Παρατείνει την επαφή και συνεπώς θεραπεύει την πρόωρη εκσπερμάτωση.
Στο πνευματικό επίπεδο αυξάνει την ευχαρίστηση της πράξης.
Αυξάνει την παραγωγή του σπέρματος. Βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος. Αυξάνει την κινητικότητα του σπέρματος και τον χρόνο επιβίωσης του σπέρματος.
Βοηθά επίσης στην αντιμετώπιση του άγχους, της κατάθλιψης και της νευρικότητας. Ενθαρρύνει την καλή διάθεση.Το Τριβόλι αυξάνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης, η οποία, όπως είναι γνωστό, συμβάλλει στην αύξηση της μυϊκής μάζας. Η αύξηση του επιπέδου της τεστοστερόνης μειώνει το χρόνο που χρειάζονται οι μύες να ανακτήσουν δύναμη και ενισχύει την πρωτεϊνική σύνθεση. Επιπλέον, ευνοεί τη διατήρηση του θετικού ισοζυγίου του αζώτου. Ο συνδυασμός αυτών των λειτουργιών συμβάλλει στην αύξηση της μυϊκής μάζας.

Έίναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό βότανο που βοηθά στην αύξηση της φυσικής αντοχής. Προωθεί την ανάκαμψη μετά από μια φυσική κόπωση. Είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των Αθλητών.
Το τριβόλι βοηθά στη θεραπεία των καρδιακών παθήσεων, της αναιμίας, του καρκίνου. Ενισχύει και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και την κυκλοφορία του αίματος. Προστατεύει το ήπαρ και τα νεφρά.
Βοηθά στη θεραπεία της υπέρτασης.
Βοηθά στη θεραπεία του διαβήτη και της χοληστερόλης.

*Η λήψη τριβολιού ως συμπλήρωμα διατροφής για ένα σύντομο χρονικό διάστημα είναι ασφαλής, με την προϋπόθεση ότι είστε υγιείς και δεν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Οι παρενέργειες από το τριβόλι περιλαμβάνουν δυσκολία στον ύπνο και ακανόνιστες περιόδους.

Τρόπος χρήσης
Για αθλητές 30 σταγονες σε λιγο νερο καθε απόγευμα.Για σεξουαλική τόνωση 30 σταγόνες 3 φορές την ημέρα σε λίγο νερό. Προτεινόμενη χρήση τουλάχιστον για 1 μήνα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απερίσκεπτα


Σημείωση:
Η ως άνω παρουσίαση του φυτού, σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί συνταγή.
Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες.
Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού.
Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού.