Βιοπαντοπωλείο | Βοτανοπωλείο | Βιολογικά προιόντα bioshop Σέρρες | e-shop | Θεσσαλονίκη
Βιοπαντοπωλείο | Βοτανοπωλείο | Βιολογικά προιόντα bioshop Σέρρες | e-shop | Θεσσαλονίκη
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Καλάθι ΑγορώνΤο καλάθι σας είναι άδειο.

Καλάθι αγοράς

Κανένα σετ εικόνων
Εκτύπωση

ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 85% 100ΓΡ


2,40 €
Συνολική έκπτωση:
Περιγραφή

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος σε σκόνη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα διατροφής που χρησιμοποιούνται από τους bodybuilders, τους λάτρεις της άσκησης και όσους τρέφονται υγιεινά.

Οφέλη για την υγεία

Τα συμπληρώματα χρησιμοποιούνται ευρέως από ανθρώπους που προσπαθούν να αυξήσουν την πρόσληψη πρωτεϊνών προκειμένου είτε να χτίσουν μύες, είτε να διατηρήσουν τους μύες τους, είτε  να βελτιώσουν τη σύνθεση του σώματός τους, είτε να χάσουν βάρος.

Ενώ υπάρχουν διαφορετικοί τύποι συμπληρωμάτων πρωτεΐνης σε σκόνη, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεΐνης σόγιας και της πρωτεΐνης αρακά, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος ευνοείται συχνά για διάφορους λόγους.

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος (όπως και άλλες πηγές πρωτεΐνης γάλακτος και κρέατος) περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα.

Επιπλέον, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος απορροφάται γρήγορα από τους μύες και είναι γνωστό ότι διεγείρει την ανάπτυξή, επισκευή και συντήρησή τους.

Υπάρχει αρκετή έρευνα που υποστηρίζει τη χρήση συμπληρώματος πρωτεΐνης ορρού γάλακτος για δίαιτες απώλειας βάρους ή για πρόγραμμα διατροφής που έχουν σχεδιαστεί για την αύξηση μυών.

Για παράδειγμα, μια μελέτη που συνέκρινε τα συμπληρώματα πρωτεΐνης ορού γάλακτος με τα συμπληρώματα πρωτεΐνης σόγιας διαπίστωσε ότι όταν καταναλώθηκε ορός γάλακτος 30 λεπτά πριν από το γεύμα είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο στην όρεξη και την πρόσληψη θερμίδων συγκριτικά με την σόγια.

Αυτό οδηγεί σε βελτιώσεις στο σωματικό βάρος και τη σύνθεση του σώματος των υπέρβαρων και παχύσαρκων ανδρών.

Και σε άλλη μελέτη, οι συγγραφείς κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ενώ σε προγράμματα για απώλεια βάρους δεν υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι υπερισχύει μια πηγής πρωτεΐνης σε σχέση με άλλες, για τη σύνθεση μυών οι ζωικές πρωτεΐνες, ειδικά αυτές από γαλακτοκομικά, είναι πιο δραστικές από τις πρωτεΐνες των φυτών.